szolgáltatások

Catering

Üdvözöljük a Fakanál Catering vendégeként!

fakanal-89-of-1.jpg- Volt már Ön olyan rendezvényen, ahol nem tudott egy igazán jó ízűt enni?

- Érezte már azt, hogy a rendezvényre kifizetett összeg nem volt arányban a kapott szolgáltatással?

- Nincs még elege az ismeretlen nevű és íz világú ételekből?

- Enne végre egy kiadós házias jellegű magyaros fogást rendezvényén?

Amennyiben bármelyik kérdésünkre a válasza Igen, akkor jó helyen jár, mert a megoldás a Fakanál Catering!

fakanal-60-of-1.jpg

Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött a minőségi magyaros vendéglátás és a magyar gasztronómia területén, született meg anno a Fakanál Catering, mely lehetőséget kínált számunkra, hogy nyissunk éttermünkön kívüli rendezvények felé. Üzletágunk megnyitásával, remek alkalmat biztosítunk arra, hogy a már jól bevált Fakanál minőséget elvigyük rendezvényére, vagy akár otthonába eszközparkunk és konyhánk kitelepítésével.

fakanal-79-of-1_0.jpg

Rendezvényeink állandó színvonalának megteremtése mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden vendéglátási formánk, legyen az akár állófogadás, ültetett állófogadás, szendvicsparti vagy éppen kávészünet, megőrizze autentikusságát, sajátos magyaros íz világát. Titkunk a paraszti konyha, a magyar ízek, népies ételek, vidéki ízek, és a vendégorientált vendéglátás egyvelegében rejlik.

fakanal-71-of-1.jpg

Cateringünk sikerességét fiatal, lendületes szakembergárdánkra, kitűnő szakácsainkra alapozzuk, gyors, nyitott gondolkodásuk lehetővé teszi, hogy eleget tegyünk a legújabb piaci elvárásoknak. Összeszokott csapatunk biztonságot, nyugalmat ad minden vendégünknek, megrendelőnknek, így akár egy-két nap alatt is megszervezzük és lebonyolítjuk rendezvényét. Ezen túlmenően minden egyedi kívánságát és elképzelését örömmel és a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban és legjobban teljesítjük.

Amit biztosan garantálunk Önnek:

- Minőségi, házias ízeket rendezvényére!

- VĂ©rbeli magyaros hangulatot!

- Vendégeinek bőséges fogyasztását!

- Rugalmasságot, gyorsaságot, szakértelmet!