szolgáltatások

Rendezvények

Miért éppen a magyaros hangulatú Fakanál Étteremben tartsa rendezvényét?

Olvassa el alábbi érveinket, majd nézze meg rendezvényeinken készült képeinket, referenciáinkat, és vegye fakanal-10-of-1-2.jpgfel velünk a kapcsolatot, higgye el nem fog csalódni sem Ön, sem meghívott vendégei.

Ha kérdése, észrevétele van, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, akár online ajánlatkéréssel, telefonon, vagy éppen személyesen!

Válogasson kedvére alábbi rendezvény lehetőségeink közül:

Családias hangulat

Egyedülálló, családias atmoszféra várja vendégeinket, sparhelttel, fregolin lógó konyharuhákkal, kockás abroszokkal, kellemes fényekkel, mindez Európa legszebb Vásárcsarnokában.

Házias ételek

Nálunk nem kell félnie, hogy vendégei éhesek maradnak, házias fogásainkkal, kiadós adagokkal várjuk kedves vendégeinket.

Rugalmasság

A Fakanál étterem akár pár nap alatt is megszervezi és lebonyolítja rendezvényét. Ezen túlmenően minden egyedi kívánságát és elképzelését örömmel teljesítjük.

Hang- és fénytechnika

Igény esetén a rendezvény jellegéhez illeszkedő hang és fénytechnikát biztosítunk, gondoskodunk a komplett technikai felszereltségről.

Dekoráció

RendezvĂ©ny jellegĂ©nek megfelelĹ‘en asztali növĂ©nydekoráciĂłk, egyedi teremdekoráciĂł, regisztráciĂłs asztal, rĂ©gisĂ©gek, emlĂ©ktárgyak, dĂ­szgyertyatartĂłk biztosĂ­tását ajánljuk. Ha szeretnĂ©, jelmezeket, egyenruhákat biztosĂ­tunk a rendezvĂ©nyen dolgozĂł szemĂ©lyzetnek - frakk, nemzeti viselet, korabeli jelmezek…

További rendezvényszolgáltatásaink

A rendezvényeken gyakran felmerül az igény az alább felsorolt szolgáltatásokra is: videós, fotós, hostess, csokoládé szökőkút, rendezvénykiegészítő játékok, karikatúrista, cigány zenekar.

Kattintson ide, és kérjen ajánlatot online!