Ajánlatkérés

Csapatépítő program Európa legszebb Vásárcsarnokában

csapatépítés Budapest    gasztroest fűszerfelismerés    élő zene Budapest

 

A Vásárcsarnok nyitvatartási idején túl – jellemzően 19:00 órától - a Fakanál Étteremben egyedülálló rendezvényhelyszínt kínálunk mindazoknak, akik zártkörű események keretében valóban valami különlegesre vágynak. Ha mindehhez egyedi és emlékezetes csapatépítő programot is tervez, a Piac Vendéglője a megoldás.

 

Unikális helyszín, különleges csapatépítő programokkal! A Vásárcsarnok galériáján, éttermünkben szívesen adunk helyet partnereink saját, kreatív koncepciójuk alapján szervezett csapatépítő eseményének vagy ajánljuk saját gasztro programjainkat, melyek nagyszerű élményt, jó szórakozást és a valós összekovácsolódás élményét nyújtják.

 

 

Ismerje meg  rendhagyó Kolbásztöltés és Pálinka-házasítás programjainkat!

 

 

Porgram sajátosságai:

 

  • Az étterem optimális befogadóképessége csapatépítő események alkalmával:
    • kolbásztöltő gasztroest esetében 20-80 fő
    • pálinka házasító gasztroest esetében 20-30 fő
  • Program ajánlott időtartama: 19:00 – 22:00 óra között (hosszabbításra van lehetőség, egyeid megállapodás alapján)

 

 

Online ajánlatkérés


címkék: Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor