Ajánlatkérés

Fakanál Étterem étlapja, avagy házias magyar fogások a Piac Vendéglőjéből

Büszkék vagyunk arra, hogy prémium önkiszolgáló éttermünkben a piac friss alapanyagaiból készült házias ízeket kínáljuk, melyek épp olyanok, mintha nagymamánk tűzhelyéről kerültek volna elénk. Külföldi és hazai vendégeink is szívesen térnek be hozzánk, hogy a barátságos, családias miliőben megkóstolhassák a hamisítatlan magyar konyha ízeit és közben élvezzék az igazi élő cigányzenét. Virtuóz, 3 fős zenekarunk hétfőtől szombatig 12:00 – 15:00 óra között gondoskodik arról, hogy a hozzánk érkezők maradandó élménnyel térjenek haza.

 

Törzsvendégeinknek ajánljuk: Vegyen részt ingyen elérhető Eventrend Club törzsvendég programunkban és élvezze annak minden előnyét éttermünkben is. Az Eventrend Club tagságát az Eventrend cégcsoport vendéglátóhelyein használhatja és segítségével számos kedvezményre, és folyamatosan változó klubajánlatokra tehet szert. Törzskártyáját kérje a kasszánál vagy töltse le az ingyenes applikációt – Android / iOS.

 

 

                   

 

EBÉD AJÁNLAT 10.00 ÓRÁTÓL

 

Levesek

Gulyás leves (gluténmentes) 2300 Ft
Halászlé (csak csütörtökön) 2300 Ft

 

Házias Fakanál specialitások (köret nélkül)

Házi sült kolbász (gluténmentes) 3200 Ft
Ropogós sült csirkecomb (gluténmentes) 2900 Ft
Házias rakott burgonya (gluténmentes) 2900 Ft
Töltött paprika vagy töltött káposzta szezonálisan 2900 Ft
Sertéspörkölt (gluténmentes) 3500 Ft
Vajas pisztráng egész (vegetáriánus) 3500 Ft
Csülök vele sült burgonyával (gluténmentes) 4900 Ft
   

Magyar kóstoló menü

Válogatás a legjobb házi ízekből menü 5900 Ft
   

Köretek

Sült burgonya 900 Ft
Jázmin rizs 900 Ft
Galuska 900 Ft
Szalonnás-mézes káposzta 1000 Ft
Sült zöldségek 1000 Ft

Desszertek

Házi rétes (1 db) 700 Ft
Friss, darabolt gyümölcsök 1000 Ft
   

 

                           

 

ÁRAINK TARTALMAZZÁK AZ ÁFA-T ÉS A 15%-OS SZERVÍZDÍJAT. 


címkék:
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor