Ajánlatkérés

Belvárosi Rendezvényhelyszín Európa legszebb Vásárcsarnokában

        

 

A Vásárcsarnok nyitvatartási idején túl – jellemzően 19:00 órától - a Fakanál Étteremben – a Piac vendéglőjében – egyedülálló rendezvényhelyszínt kínálunk mindazoknak, akik valóban valami különlegesre vágynak.

 

Mikor a Vásárcsarnokban elcsitul az élet, az árusok és a vásárlók hazatérnek, a Fakanál Étteremben zártkörű események keretében tudjuk fogadni vendégeinket. Kiváltságos helyzetben láthatják vendégeink az alvó Csarnokot, miközben a Fakanálban  hangulatos eseményt szervezünk számukra igény szerint: céges partik, partnertalálkozók, csapatépítő események, vagy akár családi ünnepek – évfordulók, születésnapok, lány és legénybúcsúk, esküvők - egyedi helyszínévé válik az Étterem. 

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

 


címkék: Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor