Ajánlatkérés

eventrend-club törzsvásárlói program

 

Vegyen részt ingyen elérhető Eventrend Club programunkban és élvezze annak minden előnyét! 

 

Elfogadóhelyek: Az Eventrend Holding vendéglátóhelyein használhatja klubtagságát.

 

Klubajánlatok: Minden egység számos ajánlattal várja, melyet kizárólag az Eventrend Club tagjai vehetnek igénybe. Ehhez nem kell pontokat gyűjteni, csak figyelemmel kísérni az Elfogadóhelyek folyamatosan megújuló Klubajánlatait

 

A Fakanál legnépszerűbb klubajánlata: Halászlé és Túrós csusza közel féláron

 

         

 

Ajánlatainkat a legnépszerűbb helyeken használhatja! Mindig a legjobb és legfrissebb lehetőségeket, ételeket és programokat élvezheti!

 

Már rendeléskor jelezze Klubtagságát a felszolgálónak. Így biztosíthatja, hogy minden klubtagsággal járó ajánlatot, előnyt és kedvezményt igénybe tudjon venni.

 

Nincs más dolga, mint betérni bármelyik elfogadóhelyünkre, ott megmutatni Klubkártyáját, vagy az alkalmazásban az Azonosítóját, és jelezni a személyzetnek, hogy az adott hely melyik Klubajánlatát kéri!

 

Keresse rendszeresen új ajánlatainkat, és ne maradjon le egyről sem! Töltse le applikációnkat, hogy biztosan naprakész legyen! (App StoreGoogle Play)


címkék:
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor