Ajánlatkérés

Kolbásztöltő kurzus, avagy töltsünk együtt (egy estét is)!

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus

 

 

 

Megkapó a Csarnok nyugalma. Ennek mintegy ellenpólusaként hívogat a Fakanál étterem barátságos enteriőrje és a kihallatszó zene.

 

 

 

 

Alig egy éve alkották meg nem csak turista csoportok számára azt a csapatépítő programjukat, mely garantáltan vidám szórakozást nyújt a hozzájuk érkező külföldi és magyar cégeknek, csapatoknak.

Nem mást találtak ki, mint azt, hogy az étterem séfjének segítségével saját kolbászt tölthetnek a vendégek.

 

                                 

 

Rögtönzött kis kolbásztöltő „állomásokat” alakítanak ki, a vendégek minden szükséges alapanyagot konyhakészen megkapnak, a feladat „csupán” annyi, hogy mindenki ízlésének megfelelő, a lehető legfinomabb fűszerezésű kolbászt alkosson. A kis csapatok bátran elereszthetik fantáziájukat! A megtöltött kolbászokat csapatonként egy-egy tepsibe helyezzük, megjelöljük és már megy is a sütőbe, hogy mielőbb kiderüljön, kinek az „alkotása” nyerte el a legtöbbek elismerését.

 

Míg a kolbászok sülnek a vendégeknek a sparhert körül tálalják fel a házias vacsorát, melyek friss piaci alapanyagokból készülnek. Mintha csak egy igazi háziasszony vagy nagymama konyhájából kerültek volna elénk a fogások: piros zománcos fazekak, vas serpenyők, tepsik sorakoznak a régi tűzhelyen és kínálják az ínycsiklandozó fogásokat

 

                                                              

 

Végül elkészülnek a „remek művek” és jöhet az értékelés: a kolbászokat az étterem séfjének vezetésével a zsűri kóstolja, értékeli és díjazza. Persze egy íz mindig szubjektív szempontok szerint értékelhető csupán, ennek ellenére sikerül a legízletesebbet kiválasztani. Természetesen ezután minden vendég megkóstolhatja a „pályamunkákat” és eldöntheti, hogy neki melyik a személyes kedvence.

 

                                                                                               

 

A belváros szívében, lenyűgöző környezetben: Európa legszebb Vásárcsarnokában, akkor, mikor már csak a leg „bennfentesebbek” tartózkodhatnak ott, isteni házias ízű vacsora mellett, nagyszerű hangulatban, szórakoztató, unikális csapatépítő program baráti társaságoknak, kollégáknak, legény  - vagy leánybúcsúra készülő fiúknak és lányoknak és bárkinek, aki szeretne egy jó kis hagyományőrző programot…. Kell ennél ütősebb program?!

 

                                                               

 

Helylekérés:

Fakanál Étterem, a Piac vendéglője

1093 Budapest, Vámház krt. 1-3. Nagyvásárcsarnok I. emelet

Nánássy-Németh Ildikó értékesítési igazgató; +36 30 394 2887; nemeth.ildiko@fakanalcatering.hu

www.facebook.com/fakanaletterem

 

Online ajánlatkérés

Kolbásztöltés galéria





Legfrissebb hírek

Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor