Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Gasztro programok a Fakanálban
A Vásárcsarnok nyitvatartási idején túl – jellemzően 19:00 órától – egyedülálló gasztro programokat kínálunk mindazoknak, akik valóban valami különlegesre vágynak. Mi, a Piac Vendéglőjében, a Fakanál étteremben arra vállalkozunk, hogy autentikus környezetben, Európa legszebb Vásárcsarnokában remek hangulatban rengeteg finomság között olyan programba vonjuk be vendégeinket, melynek otthon nem-igen lehetnek részesei: pálinka blendelés rejtelmeibe avatjuk be vendégeinket és – a disznóvágások egyik legizgalmasabb eseményét, s annak hangulatát - a kolbásztöltést idézzük fel a Fakanálban.
Gasztroesteink minden esetben tematikus kurzusokkal kezdődnek, majd svédasztalos vacsorával fejeződnek be. Programok időtartama: 2-3 óra.
Események, melyekre ajánljuk
- csapatépítő program külföldi és magyar vendégeinknek egyaránt
- lánybúcsú/legénybúcsú
- céges és privát rendezvények aktivizálására
- turista csoportok részére
Javasolt gasztro program kínálatunk
Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.
Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.