Ajánlatkérés

Családi ünnepek a piac vendéglőjében

        

 

Családias környezet, házias ízek – mégsem otthon…

 

Ha szívesen fogyasztanak házias ételeket családi ünnepeik alkalmával, akkor a Fakanál Étterem kitűnő választás. Mintha csak a nagymama tűzhelyéről került volna elénk az étel, viszont az elkészítéssel, mosogatással járó fáradtságos munkát a vendéglő készséges és profi személyzete leveszi a vállunkról. Születésnapok, évfordulók, babaváró bulik, keresztelők, bankettek ünneplésére várjuk szeretettel kedves vendégeinket.

 

Éttermünk optimális befogadóképessége családi ünnepek esetén: 40 – 80 fő

 

Online ajánlatkérés


címkék: Magyaros ételek, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor