Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Délelőtti/délutáni kóstolók
A Fakanálban autentikus környezet fogadja a hozzánk betérőket. A sparhelt romantikája, a fregoli a rajta száradó ruhákkal, a falon elhelyezett régi konyhai eszközök és képek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy barátságos hangulatban fogadhassuk vendégeinket betekintve az egykori magyar otthonok hangulatába.
Filozófiánk, hogy házias ételeinket a helyben vásárolt friss piaci alapanyagokból készítjük el, ezáltal ízük épp olyan, mintha nagymamánk vagy anyukánk tűzhelyéről került volna elénk. Turistacsoportok számára kínálatunkból speciális kóstolótálakat állítottunk össze annak érdekében, hogy külföldi vendégeink minél több ízt megismerhessenek.
Általános tudnivalók
Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.
Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.