Ajánlatkérés

Partnertalálkozó

                          

Partnertalálkozó egy igazán különleges rendezvényhelyszínen

 

A Vásárcsarnok nyitvatartási idején túl – jellemzően 19:00 órától - a Fakanál Étteremben egyedülálló rendezvényhelyszínt kínálunk mindazoknak, akik zártkörű események keretében valóban valami különlegesre vágynak, így a partnertalálkozók számára is rendhagyó helyszínt biztosítunk. A barátságos, otthonos környezet, a sparheltre tálalt ételek a könnyed hangulatú események számára kedvezőek elsősorban.

 

A Vásárcsarnok műemlék épületében a Fakanál Étterem friss, magyaros hangulata ideális helyszínt nyújt olyan eseményeknek is, ahol a meghívottak külföldiek. Programelemeink által vendégeink kóstolót kaphatnak a magyar házias  gasztro kultúrából.

 

Az étterem optimális befogadóképessége ültetett rendezvény esetén: 80 fő

 

Online ajánlatkérés


címkék: Rendezvényszervezés, Vacsora program
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor