Ajánlatkérés

Fakanál Bisztró a Központi Vásárcsarnokban - Bemutatkozó

        

 

A Fakanál Bisztróban, a Fakanál Étterem kistestvéreként  - attól néhány méterre a karzaton - a klasszikus piaci étkezés hangulatával és élményével várjuk vendégeinket. 

 

Ha az étterem kényelmével szemben inkább csak gyorsan fogyasztana valamit piacolás közben egy barátságos talponállóban, csupamosoly és kedves személyzet kiszolgálásában, akkor a bisztrónk a tökéletes megoldás. Kínálatunkból a Fakanál Étteremtől megszokott házias, magyar ízeket kóstolhatjuk, mintha csak az otthoni tűzhelyről került volna elénk.

 

 

Fakanál Bisztró nyitvatartása:

H: 8:00-17:00

K-P: 8:00-18:00

SZO: 8:00-15:00

V: zárva


címkék: Rendezvényhelyszín
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor