Ajánlatkérés

Csatlakozz hozzánk, légy a csapatunk tagja!

PRE-GO Széll Kálmán tér     Fakanál Étterem Európa legszebb Vásárcsarnokában     Városliget Café & Restaurant

 

A háttér – cégcsoportunk: Eventrend Holding

 

Vállalkozásunk Budapest egyik meghatározó vendéglátással foglalkozó cégcsoportjának – Eventrend Holding – tagja. Büszkék vagyunk arra, hogy a holding 100%-ban magyar tulajdonú. Jelenleg több mint 25 vendéglátó-ipari egységet, 9 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltetünk, 3 szálloda komplett F&B tevékenységét látjuk el, valamint cégcsoportunk érdekeltségébe tartozik 6 rendezvényszervező és 2 szakmai munkánkhoz szorosan kapcsolódó, internetes vállalkozás is.

 

Mindehhez elengedhetetlen több mint 700 főállású kollégánk mindennapi áldozatos és magas színvonalú munkája. Cégcsoportunk 25 éves alapítása óta működésünket a folyamatos fejlesztés, fejlődés jellemzi. 

 

Cégcsoportos egységeink közül lehet, hogy Ön is ismer néhányat - New York Kávéház, Symbol Budapest, Városligt Café & Restaurant, Gála Eseményszervező, BRKLYN, Touche Event, Groupama Sportaréna vendéglátása, MÜPA vendéglátása.

 

 

További információ a cégcsoportunkról, missziónkról: www.eventrend.hu

 

 

A vállalkozás, ahol fejlesztheti majd tudását: Vásárliget Kft.

 

A hely, amely szeretettel várja Önt Vásárliget Kft. névre hallgat, Fakanál Étterem és Fakanál Bisztró üzemeltetője. Az étterem a Nagyvásárcsarnokban található, ami elhelyezkedéséből fakadóan első számú turisztikai mágnes.

 

Cégünk a Fakanál Éttermet 1998. évtől üzemelteti, fő tevékenységi körünk az éttermi vendéglátáson kívül, a komplett rendezvények szervezése és lebonyolítása házon belül és akár külső helyszíneken is. Az étterem mellett 2011. évtől vállalkozásunk a Fakanál Bisztrót is sikeresen működteti, szintén a Nagyvásárcsarnokban.

 

 

Jelentkezéshez töltse ki az alábbi adatlapot

 


címkék:
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor