Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Szervezett vacsoraprogramok a Fakanál Étteremben
A Fakanálban autentikus környezet fogadja a hozzánk betérőket. A sparhelt romantikája, a fregoli a rajta száradó ruhákkal, a falon elhelyezett régi konyhai eszközök és képek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy barátságos hangulatban fogadhassuk vendégeinket betekintve az egykori magyar otthonok hangulatába.
Vacsora programjaink keretében hagyományos magyar szokásokkal ismerkedhetnek meg Vendégeink. Részt vehetnek a disznóvágás egyik legizgalmasabb programjában, a kolbásztöltésben hozzáértő csapatunk segítségével. Valamint egy másik program keretében megismerkedhetnek a pálinka blendelés művészetével.
Abban az esetben, ha csak egy hamisítatlan magyar vacsorát szeretne elkölteni egy olyan nem mindennapi helyszínen, mint a Nagy Vásárcsarnok zárás után, akkor is bátran keressen minket!
Általános tudnivalók
Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.
Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.