Ajánlatkérés

„Piaci ízválasztó” - büféebéd a Fakanálban

        

 

Büféebéd a piac legjavából

 

A Fakanálban autentikus környezet fogadja a hozzánk betérőket. A sparhelt romantikája, a fregoli a rajta száradó ruhákkal, a falon elhelyezett régi konyhai eszközök és képek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy nálunk barátságos hangulatban fogadhassuk vendégeinket betekintve az egykori magyar otthonok hangulatába.

 

Ebédidőben sparheltről kínált büféebédet javasolunk mindazoknak, akik sokféle magyaros ízt szeretnének megkóstolni. Jellegzetes zománcozott edényeink, konyhai kellékeink, eszközeink egyedi, különleges megjelenést biztosítanak hamisítatlan házias ízeinknek, melyeket a piac friss alapanyagaiból készítünk vendégeink számára.

 

A hangulatról virtuóz cigányzenekarunk gondoskodik, akik 12:00 és 15:00 óra között több rövid alkalommal csalnak mosolyt a vendégek arcára.

 

 

Általános tudnivalók

  • kategória: büféebéd program 
  • foglalható időszak: 12:00-15:00 óra között
  • program időtartama: 1 és ¼ óra
  • foglalható létszám: 20 főtől, előzetes foglalás alapján
  • az összes résztvevő számára egyféle menü választható
  • további információk: kérje e-mailben csoportos menüajánlatainkat

 

 

Online ajánlatkérés


címkék: Magyaros ételek, Piac
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor