Ajánlatkérés

Üdvözöljük Európa legszebb Vásárcsarnokában

        

 

Budapest sok mindenre lehet büszke, többek között impozáns vásárcsarnokaira is. Kevés olyan európai nagyváros van, ahol a piac hagyományait ilyen szépen sikerült megőrizni, mint a fővárosunkban. Európai viszonylatban a szépek között is legszebbnek a 120 éves Vámház körúti Nagyvásárcsarnok bizonyul évek óta.

 

Szépsége mellett színessége, óriási kínálata és a benne hömpölygő élet az, ami vonzóvá teszi a turisták és a fővárosiak számára egyaránt. A minőségi piaci kínálat mellett számtalan programot, eseményt, lehetőséget kínál az idelátogatóknak.  Tematikus nemzeti vásárjai alkalmával a vásárlók  - a portékákon  kívül -  megismerkedhetnek az adott ország kultúrájával, betekintést nyerhetnek az ország életének mindennapjaiba.

 

Nagy népszerűségnek örvend a Hungaricumok utcája a Vásárcsarnok alagsorában, mely 140 méter hosszan kínálja a magyar termékeket és mutatja be a kreatív magyar találmányokat.

 

További érdekességekért kattinston ide!

 

Online ajánlatkérés


címkék: Piac
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor