Ajánlatkérés

Felszolgált ebédajánlatok szervezett csoportoknak

          

 

Felszolgált csoportos ebédek a Piac Vendéglőjében

 

Azon vendégeink számára, akiknek csupán egy gyors étkezésre van lehetőségük Budapest megismerése közben, felszolgált menü ebédet javasolunk. A piac friss alapanyagaiból házias ízeket kínálunk, melyek épp olyanok, mintha nagymamánk vagy édesanyánk tűzhelyéről kerültek volna elénk. 3 fogásos ebédeket, kóstolótálakat szolgálunk fel vendégeinknek, hogy ebédjüket a lehető legkényelmesebben fogyaszthassák el megismerve közben a hamisítatlan magyar konyha házias ízeit.

 

 

A Fakanálban autentikus környezet fogadja a hozzánk betérőket. A sparhert romantikája, a fregoli a rajta száradó ruhákkal, a falon elhelyezett régi konyhai eszközök és képek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy barátságos hangulatban fogadhassuk vendégeinket betekintve az egykori magyar otthonok hangulatába.

 

 

A hangulathoz virtuóz cigányzenekarunk járul hozzá, akik által garantáljuk, hogy a Fakanálba érkezők maradandó élménnyel térnek haza.

 

 

Általános tudnivalók

  • kategória: felszogált 3 fogáso ebéd program 
  • foglalható időszak: 12:00-15:00 óra között
  • program időtartama: 1 és ¼ óra
  • foglalható létszám: 20 főtől, előzetes foglalás alapján
  • az összes résztvevő számára egyféle menü választható
  • további információk: kérje e-mailben csoportos menüajánlatainkat

 

 

Online ajánlatkérés

 


címkék: Élő cigány zene, Magyaros ételek, Piac
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor