Ajánlatkérés

Esküvőhelyszín Budapest belvárosában

           

 

Tartsa esküvőjét Európa legszebb Vásárcsarnokában

 

A Fakanál étterem Budapest legszebb Vásárcsarnokában rendhagyó helyszínt biztosít mindazoknak, akik különleges, szokatlan, de mégis otthonos hangulatú esküvőre vágynak. Klasszikus lakodalom, vagy akár modern hangulatú buli esetében sem csalódnak a nálunk ünneplő párok és vendégeik.

 

Esküvői menükínálatunkat szívesen terítjük az étterem hangulatos sparheltjére, vagy készítünk bőséges tálakat a hagyományos házias magyar konyha ízeivel, legjobb falatjaival.

 

Igény esetén a hangulat fokozására szórakoztató játékok és hangulatelemek vannak a tarsolyunkban, melyek garantáltan felejthetetlenné teszik az esküvői bulit. A Fakanál étterem 3 tagú zenekara pedig szívesen játssza a talpalávalót és alapozza meg a fergeteges hangulatot.

 

Éttermünk optimális befogadóképessége esküvő esetén: 40 – 80 fő

 

Online ajánlatkérés


címkék: Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor