Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem, a Piac vendéglője
Fakanál Étterem különleges vacsora programja, avagy Pálinka születik, készítsd el a saját Hungarikumod
A Vásárcsarnok nyitvatartási idején túl – jellemzően 19:00 órától – egyedülálló gasztro programokat kínálunk mindazoknak, akik valóban valami különlegesre vágynak. Egy nép megismeréshez nem csak az tartozik hozzá, hogy utazásaink alkalmával megtekintjük a leghíresebb épületeiket, műemlékeiket. Akkor kaphatunk ízelítőt abból, hogy miként élnek, milyenek a mindennapjaik, ha igyekszünk megismerni szokásaikat, kultúrájukat, ételeiket, örömüket, bánatukat.
Mi, a Piac Vendéglőjében, a Fakanál Étteremben arra vállalkozunk, hogy autentikus környezetben, Európa legszebb Vásárcsarnokában remek hangulatban rengeteg finomság között olyan programba vonjuk be vendégeinket, melynek otthon nem-igen lehetnek részesei, eúttal a pálinka blendelésbe. Gasztroestünk minden esetben tematikus kurzussal kezdődik, majd svédasztalos vacsorával fejeződik be. Program teljes időtartama: 2-3 óra.
Pálinka házasító kurzus galéria
Események, melyekre ajánljuk
- csapatépítő program külföldi és magyar vendégeinknek egyaránt
- lánybúcsú/legénybúcsú
- céges és privát rendezvények aktivizálására
- turista csoportok részére vacsorák alkalmával
Programmal kapcsolatos tudnivalók
Csomagajánlatunkat kifejezetten csapatépítésre, céges és privát események színesítésére, turista csoportok részére ajánljuk mindazoknak, akik egy különleges helyszínen, remek programok között szeretnének egy felejthetetlen estét eltölteni. Éttermünk ekkor speciálisan csak a vacsoracsoport kedvéért nyit ki újra, kizárólagosságot biztosítva vendégeinknek.
Program menete
1. Bemelegítés
Vendégek köszöntése ízletes házi zsíros kenyérrel, limonádéval
2. Pálinka házasítás
A pálinka mindig is hozzátartozott a magyar emberek életéhez, nem hiába terjedt el a mondás: “A pálinka nagy mennyiségben gyógyszer, kis mennyiségben nem isszuk!”
A pálinka blendelés alkalmával beavatjuk vendégeinket a pálinka-házasítás rejtelmeibe. A Pálinkamester segítségével megmutatjuk, hogyan készülnek a legkiválóbb házasítások egy mini labor keretein belül. Vendégeink négy féle szilvapálinkából készíthetik el a saját ízlésüknek megfelelő, legtökéletesebb pálinkát, amit a program végén egyedi címkézésű üvegben magukkal is vihetnek.
Természetesen a végeredményt meg is lehet kóstolni, töltsön el velünk pár vidám órát finom vacsorával a pálinkák világában!
3. Alternatív játékos programok
Ha már elkészült a pálinka, vendégeink további betekintést nyerhetnek a Hungarikumok és a magyar gasztronómia rejtelmeibe, amennyiben kedvük van részt venni gyors, szórakoztató játékainkban.
4. Vacsora
A rusztikus sparheltünkre tálalt, ma már csak a régi magyar falvakban fellelhető, tradicionális nyersanyagokból, a csarnokban található legjobb minőségű alapanyagokból készült büfévacsora elfogyasztása garantálja a program méltó befejezését.
Gasztroesthez ajánlott vacsora menüsorunk
Fogadó italok (1 pohár ital /fő)
1 pohár házi bodzás limonádé
Fakanál fogadó falatkák
Házi zsíros kenyér lilahagymával
Rusztikus sparheltről kínált büfé menüsorunk
Tárkonyos csirkeragu leves gazdagon vagy gulyásleves
Töltött káposzta vagy töltött paprika - idény szerint
Marhapörkölt
Házias rakott burgonya
Kapros-túrós galuska
Vegyes házi savanyúság
Vegyes rétes
Ital ajánlatunk (2 ital/fő választható) *
1 pohár (3 dl) csapolt Borsodi sör vagy
1 pohár (3 dl) szénsavas vagy rostos üdítő vagy
1 pohár (2 dl) ház bora - vörösbor vagy fehérbor
*igény esetén korlátlan italcsomag is kérhető
A program áráról és szabad helyek kapcsán érdeklődjön elérhetőségeinken vagy kérjen egyedi ajánlatot online
Nézze meg a Kolbásztöltő gasztroprogramunkat is, és Kolbászoljon velünk a Piac Vendéglőjében
Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.
Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.