Ajánlatkérés

Pálinka házasító vacsora program Európa legszebb Vásárcsarnokában

        

 

Fakanál Étterem különleges vacsora programja, avagy Pálinka születik, készítsd el a saját Hungarikumod

 

A Vásárcsarnok nyitvatartási idején túl – jellemzően 19:00 órától  – egyedülálló gasztro programokat kínálunk mindazoknak, akik valóban valami különlegesre vágynak. Egy nép megismeréshez nem csak az tartozik hozzá, hogy utazásaink alkalmával megtekintjük a leghíresebb épületeiket, műemlékeiket. Akkor kaphatunk ízelítőt abból, hogy miként élnek, milyenek a mindennapjaik, ha igyekszünk megismerni szokásaikat, kultúrájukat, ételeiket, örömüket, bánatukat.

 

Mi, a Piac Vendéglőjében, a Fakanál Étteremben arra vállalkozunk, hogy autentikus környezetben, Európa legszebb Vásárcsarnokában remek hangulatban rengeteg finomság között olyan programba vonjuk be vendégeinket, melynek otthon nem-igen lehetnek részesei, eúttal a pálinka blendelésbe. Gasztroestünk minden esetben tematikus kurzussal kezdődik, majd svédasztalos vacsorával fejeződik be. Program teljes időtartama: 2-3 óra.

 

Online ajánlatkérés

Pálinka házasító kurzus galéria

 

 

Események, melyekre ajánljuk

 

- csapatépítő program külföldi és magyar vendégeinknek egyaránt

- lánybúcsú/legénybúcsú

- céges és privát rendezvények aktivizálására

- turista csoportok részére vacsorák alkalmával

 

 

Programmal kapcsolatos tudnivalók

 

Csomagajánlatunkat kifejezetten csapatépítésre, céges és privát események színesítésére, turista csoportok részére ajánljuk mindazoknak, akik egy különleges helyszínen, remek programok között szeretnének egy felejthetetlen estét eltölteni. Éttermünk ekkor speciálisan csak a vacsoracsoport kedvéért nyit ki újra, kizárólagosságot biztosítva vendégeinknek. 

 

  • Helyszín:                                                        Fakanál Étterem, Nagyvásárcsarnok galéria
  • Program napja:                                           hétköznaponként előzetes foglalás alapján, 19:00 órától
  • Program időtartama:                                 2-3 óra
  • Foglalható létszám:                                    minimum 20 fő, maximum 30 fő – kevesebb létszám esetén kérjük egyeztessünk
  • Program nyelve:                                          magyar vagy angol 
  • Program kizárólagos értékesítője:          Vásárliget Kft - Fakanál Étterem
  • Helylekérés és árajánlat:                           Nánássy-Németh Ildikó értékesítési igazgató, nemeth.ildiko@fakanalcatering.hu

 

 

Program menete

 

1. Bemelegítés 

Vendégek köszöntése ízletes házi zsíros kenyérrel, limonádéval

 

2. Pálinka házasítás
A pálinka mindig is hozzátartozott a magyar emberek életéhez, nem hiába terjedt el a mondás: “A pálinka nagy mennyiségben gyógyszer, kis mennyiségben nem isszuk!”
A pálinka blendelés alkalmával beavatjuk vendégeinket a pálinka-házasítás rejtelmeibe. A Pálinkamester segítségével megmutatjuk, hogyan készülnek a legkiválóbb házasítások egy mini labor keretein belül. Vendégeink négy féle szilvapálinkából készíthetik el a saját ízlésüknek megfelelő, legtökéletesebb pálinkát, amit a program végén egyedi címkézésű üvegben magukkal is vihetnek.
Természetesen a végeredményt meg is lehet kóstolni, töltsön el velünk pár vidám órát finom vacsorával a pálinkák világában!

 

3. Alternatív játékos programok
Ha már elkészült a pálinka, vendégeink további betekintést nyerhetnek a Hungarikumok és a magyar gasztronómia rejtelmeibe, amennyiben kedvük van részt venni gyors, szórakoztató játékainkban.

 

4. Vacsora
A rusztikus sparheltünkre tálalt, ma már csak a régi magyar falvakban fellelhető, tradicionális nyersanyagokból, a csarnokban található legjobb minőségű alapanyagokból készült büfévacsora elfogyasztása garantálja a program méltó befejezését.

 

 

Gasztroesthez ajánlott vacsora menüsorunk


Fogadó italok (1 pohár ital /fő)
1 pohár házi bodzás limonádé 

 

Fakanál fogadó falatkák
Házi zsíros kenyér lilahagymával

 

Rusztikus sparheltről kínált büfé menüsorunk
Tárkonyos csirkeragu leves gazdagon vagy gulyásleves
Töltött káposzta vagy töltött paprika - idény szerint
Marhapörkölt
Házias rakott burgonya
Kapros-túrós galuska
Vegyes házi savanyúság

Vegyes rétes

 

Ital ajánlatunk (2 ital/fő választható) *
1 pohár (3 dl) csapolt Borsodi sör vagy
1 pohár (3 dl) szénsavas vagy rostos üdítő vagy
1 pohár (2 dl) ház bora - vörösbor vagy fehérbor

 

*igény esetén korlátlan italcsomag is kérhető

 

 

A program áráról és szabad helyek kapcsán érdeklődjön elérhetőségeinken vagy kérjen egyedi ajánlatot online

 

Nézze meg a Kolbásztöltő gasztroprogramunkat is, és Kolbászoljon velünk a Piac Vendéglőjében


címkék: Vacsora program
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor