Ajánlatkérés

Catering

          

 

Catering Budapest éléskamrájából

 

Azon vendégeink, illetve partnereink számára, akik a Fakanál által nyújtott minőséghez, kínálathoz és csapathoz ragaszkodnak, örömmel települünk ki és nyújtunk klasszikus catering szolgáltatást más helyszíneken is.

 

A Fakanáltól megszokott enteriőrrel, eszközparkkal és házias ízekkel szolgáljuk ki Önöket rendezvényeiken. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje személyre szabott ajánlatunkat.

 

Online ajánlatkérés


címkék: Catering, Magyaros ételek, Piac, Rendezvényhelyszín
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor