Ajánlatkérés

Lánybúcsú és legénybúcsú Budapest belvárosában

        

 

Lánybúcsú és legénybúcsú egy izgalmas rendezvényhelyszínen, egyedi programmal

 

Mikor a Vásárcsarnok már pihen, a kofák, árusok, háziasszonyok hazatértek, és a turisták az esti Budapestben gyönyörködnek, a Fakanál étterem szeretettel várja a bulizni vágyókat. Színvonalas, minden igényt kielégítő helyszínt biztosítunk azoknak a fiataloknak, akik valami rendhagyó és emlékezetes módon kívánnak elköszönni leány-, illetve legényéletüktől.

 

A leánybúcsúk, legénybúcsúk lényege a sok nevetés, az önfeledt hangulat. A Fakanál étterem különleges, egyedi helyszín szárnyakat adhat a kreativitásnak!  Az otthonos, barátságos környezet inspirációt nyújt a barátoknak, hogy egészen egyedi feladatokat, programelemeket találjanak ki a házasulandóknak. Mi mindenben partnerek vagyunk! ;)

 

Szívből ajánljuk gasztro programjainkat is: a közös kolbásztöltés, pálinka házasítás jó megalapozó programja lehet a leánybúcsúknak, legénybúcsúknak. A Fakanál étterem házias ízeiből kellemesen „bevacsorázva”, kiváló pálinkáink által „megalapozott” hangulatban vághatnak bele a bulizó barátok a pesti éjszakába.

 

Online ajánlatkérés


címkék: Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor