Ajánlatkérés

Étterem és rendezvényhelyszín a Központi Vásárcsarnokban - Bemutatkozó

  

Európa legszebb Vásárcsarnoka Budapest Vámház körút     Fakanál Étterem a Piac Vendéglője     magyaros étterem és rendezvényhelyszín Budapest belvárosában

 

Kedves Vendégünk, 

 

Szeretettel köszöntjük Önt Európa legszebb Vásárcsarnokában, a Vámház körúti bejárat fölötti galérián -  a Piac vendéglőjében. A sparhelt romantikája, a fregoli a rajta száradó ruhákkal, a falon elhelyezett régi konyhai eszközök és képek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy barátságos hangulatban fogadhassuk a hozzánk betérőket, betekintve az egykori magyar otthonok hangulatába.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Fakanálban a piac friss alapanyagaiból készült házias ízeket kínáljuk, melyek az elmúlt 18 évünk alatt töretlenül épp olyanok, mintha nagymamánk vagy édesanyánk tűzhelyéről kerültek volna elénk. Külföldi és hazai vendégeink is szívesen térnek be hozzánk, hogy a barátságos, családias miliőben megkóstolhassák a hamisítatlan magyar konyha ízeit.

 

Ebédidőben – 12:00-15:00 óra között – a hangulathoz virtuóz cigányzenekarunk járul hozzá, akik által garantáljuk, hogy a hozzánk érkezők maradandó élménnyel térjenek haza.

 

Mikor a Vásárcsarnokban elcsendesik az élet, az árusok és a vásárlók hazatérnek, a Fakanál Étteremben zártkörű események keretében fogadjuk vendégeinket. Kiváltságos helyzetben láthatják partnereink ekkor az alvó Csarnokot, miközben a Fakanálban  hangulatos eseményt szervezünk számukra legyen az egy céges partipartnertalálkozócsapatépítő esemény, vagy akár családi ünnepek – évforduló, születésnap, lány és legénybúcsúesküvő.

 

 

Amiben számíthat ránk:

 

  • Házias hideg és meleg reggelik 10:00 és 11:00 óra között 
  • Kiadós, magyaros ebédek, élő zenével  – Látogasson el napközben prémium önkiszolgáló éttermükbe, tekintse meg étlapunkat
  • Napközbeni szervezett, turista és egyéb csoportok ebéd helyszíne – Kérje csoportos ebédmenüsor ajánlatainkat
  • Vásárcsarnok zárását követően különleges, belvárosi rendezvényhelyszínRendezvénye kapcsán kérje személyre szabott ajánlatunkat
  • Vásárcsarnok zárását követően egyedi csapatépítő gasztro program biztosítása Nézzen bele csapatépítő programunkba

 

 

       Ismerje meg jobban a Fakanál Éttermet, tegyen egy igazán különleges virtuális sétát!

 


címkék: Magyaros ételek, Piac, Rendezvényhelyszín, Rendezvényszervezés
Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor