Ajánlatkérés

Étlapunkról válogatva

Fakanálban a piac friss alapanyagaiból készült házias ízeket kínáljuk, kóstolja meg Ön is!

 

Magyar fogásaink épp olyanok, mintha nagymamánk vagy édesanyánk tűzhelyéről kerültek volna elénk. Külföldi és hazai vendégeink, megrendelőink is szívesen térnek be hozzánk, hogy a barátságos, családias miliőben megkóstolhassák a hamisítatlan magyar konyha ízeit.

 

Ebédidőben – 12:00-15:00 óra között – a hangulathoz virtuóz cigányzenekarunk járul hozzá, akik által garantáljuk, hogy a hozzánk érkezők maradandó élménnyel térjenek haza.

 

 címkék:Legfrissebb hírek

Kolbásztöltő kurzus

Tél derekán, mikor kint tombolnak a mínuszok, minden csupa jég és elkeserítően korán sötétedik nem könnyű feladat olyan csapat-összekovácsoló programot szervezni, ami izgalmas, szórakoztató, unikális, lehetőleg a város szívében, valamilyen különleges környezetben valósítható meg és közben még egy jót ehetünk is. A Fakanál étterem, a Piac Vendéglője a központi Vásárcsarnok galériáján épp egy ilyen programkínálattal rukkolt elő. Már maga az helyszín is unikális, nem hiába választották Európa legszebb Vásárcsarnokának. Mikor a piac elcsendesedik, az árusok hazamennek, már csak azok gyönyörködhetnek a lenyűgöző épületben, akik a Fakanál vendégeként érkeznek.

Kolbásztöltő kurzus
Budapest legjobb piaca

Újabb megtisztelő címmel illették a Vámházkörúti Nagy Vásárcsarnokot. Ezúttal arról szavaztak az olvasók, hogy melyiket tartják Budapest legjobb piacának. Ezek szerint nem csak szépsége miatt látogatják, de szolgáltatásaival is a leginkább elégedettek a vásárlók.

Budapest legjobb piaca
További hírek
New York Café TripAdvisor